Lite om mig

Mea Vitafrån inte till yttre välmående. Mår vi inte bra på insidan, spelar det ingen roll hur vi än försöker kompensera det på utsidan.

Mea Vita är latin och betyder Mitt Liv, det är just vad denna blogg handlar om. Mitt liv på mitt sätt att se det. Här delar jag med mig av mina tankar, funderingar, erfarenheter och nya saker jag testar, gällande välmående, kost och träning.

Jag brinner för hälsa. Hälsa är livet. Jag vill leva ett gott och långt liv, för att det ska ske behöver jag ta hand om min kropp, inifrån och ut. Jag är utbildad kost- och hälsorådgivare och håller just nu på att utbilda mig till personlig tränare, just för att kunna erbjuda en helhet. Jag vill hjälpa, stötta och pusha andra att ta hand om sin kropp, dela med mig av min kunskaper. Alla människor förtjänar att må bra, så är det bara.

Jag är mån om vad jag ger min kropp för bränsle. Även inom detta område delar jag med mig av saker jag testar. Min kost är gluten- och mejerifri, jag undviker socker och föredrar ekologiska produkter. De recept jag delar med mig av är därför alltid gluten- och mejerifria, utan socker samt vegetariska eller veganska. Ett måtto jag har är att det ska vara nyttigt, innehålla få ingredienser, gå snabbt och vara lätt att tillaga.

Något jag väljer att lägga mycket fokus på är personlig utveckling. Det kan låta tjatigt men jag anser att det enda jag kan göra om jag vill förändra något här i världen, är att förändra mig själv. Jag tror starkt på att du måste älska sig själv innan du kan älska någon annan. Jag har funnit mitt eget lilla sätt att jobba med mig själv och den personliga utvecklingen. Jag jobbar utifrån olika affirmationer, det är olika varje dag. Dessa affirmationer delar jag med mig av här på bloggen. Jag skriver för min egen skull men om jag på vägen även kan hjälpa någon, så blir det än bättre. Så tveka inte att lämna en kommentar eller hör av dig om du har några funderingar eller frågor.

Jag gör som många andra, tränar regelbundet på gymmet och ute i löpspåret. Jag gillar att få nya inputs och testa nya saker, för att ständigt kunna utmana mig själv. Dans håller jag även på med, socialdans (bugg och foxtrot). Det är otroligt roligt, en passion jag fann för några år sedan! Det är väldigt socialt och mycket bra helkroppsträning, en perfekt blandning av det bästa!

Jag är en stolt ambassadör för NeoLife. Jag fann deras produkter för sex år sedan. Då hade jag problem med magen, var ständigt trött, sömnsvårigheter och var sänkt immunförsvar. Idag vill jag inte vara utan dessa kosttillskott av två anledningar, min kropp mår mycket bättre och jag vet att de är av god kvalité och innehåller inget syntetiskt eller annat konstigt som många andra tillskott som går att köpa i butik gör. Det känns tryggt att veta att det är forskning bakom produkterna. Vill du veta mer om NeoLife och dess produkter tveka inte att höra av dig så ska jag berätta allt jag vet.

me

Mea Vita av Susanne Andersson

3 tankar på “Lite om mig

  1. Pingback: Hissen | mot bättre hälsa

  2. Tack för en fantastisk blogg Susanne. Kloka ord och underbara knep!
    Keep up the good work, önskar dig en fin påsk. 🙂

    Namasté

Lämna en kommentar