360 grader

Skratt, bus och glädje,
kanske tomten har detta i sin släde.
Detta är något vi ofta vill känna,
så se glädjen i det lilla en dag som denna.

Glädjen finns ofta i de små sakerna i tillvaron. Det är när man kan se och uppskatta dem som man kan uppleva en känsla av att vara mer levande och närvarande i nuet. Och nuet är egentligen det enda vi har. Hur mycket planering och förväntningar vi inväntar och ofta hänger upp vår lycka på så pågår livet under tiden. Så se dig omkring och njut i fulla drag av det som du i vanliga fall tar för givet eller kanske inte ens lägger märke till. Där i livets sprickor och skarvar finns skönheten och magin i livet – i det lilla. När du uppmärksammar det, gnistrar det till. Livet blir magiskt och det pirrar lite extra i kroppen. Din magi och glädje kommer att smitta av sig på andra runt omkring dig.

Bakom dagens lucka hittar du en video med Elaine De Souza. Tillsammans med henne jobbar du igenom kroppen 360 grader. Ge dig själv 60 minuter. Så bra, så viktigt. Klicka på bilden nedan för att komma till videon. Lycka till!

Gillade du dagens video och vill köra den fler gånger eller testa andra videos på Yogobe kan du använda dig av denna länk, så får du 14 dagar gratis.

Lämna en kommentar